Srednjoafrička Republika

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Srednjoafrička Republika

Nekretnina za prodaju u Srednjoafričkoj Republici

Srednjoafrička Republika je država središnje Afrike. Glavni grad je Bangui. Srednjoafrička Republika graniči na sjeveru s Čadom, Sudanom i Južnim Sudanom, na jugu s Demokratskom Republikom Kongo i Republikom Kongo i na zapadu s Kamerunom; to je država bez izlaza na more.

Srednjoafrička Republika karakterizira teška ekonomska nestabilnost uzrokovana političkom nestabilnošću i humanitarnom krizom. Većina stanovništva Srednjoafričke Republike raseljena je ili traži utočište u susjednim zemljama.

Nekretnine za prodaju u Središnjoj Republici nisu dostupne lokalnom stanovništvu jer je razlog nižim primanjima veća vjerojatnost da će tražiti unajmljeni smještaj nego kupiti.

Uzrok ekonomskih i političkih problema, ali i pitanje problema, financijske institucije i osobito banke odlučile su se stabilizirati u glavnom gradu zemlje Bangui. Stoga je vrlo teško pronaći nekretnine za prodaju u Srednjoafričkoj Republici.

Bimbo je drugi po veličini grad u Srednjoafričkoj Republici i nalazi se na jugozapadu zemlje. Bimbo je dobar primjer gradskog života, a njegova prometna tržišta privlačna su za turiste. Stanovništvo Bimba udvostručilo se u posljednjih deset godina, a klima je bučna i kaotična. Ovdje je jednostavnije pronaći nekretninu za prodaju.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 27865

Prodaja Ostalo (Zemljište), Srednjoafrička Republika, Bangui, Bangui, tallet al asafir

12,658,350.43HRK
Prodaja
Ostalo (Zemljište)

3280 m²
3280sqm nevjerojatna zemljište u ajaltoun-24km 1 'od autoceste 3' od ajaltoun centra 30/75 zoniranje pogodan za: 1-izgraditi 3 stambene projekte...
Cod. 27301

Prodaja 3 sobe, Srednjoafrička Republika, Bangui, Bangui, bangui center

Reserved negotiation
Prodaja
3 sobe

85 m²
odličan stan na prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB